Winkelwagen Geen producten
Over ons

Treasures of Maluku zijn unieke schatten of producten uit verschillende delen van de Molukken die in Nederland erg moelijk te verkrijgen zijn. Deze producten worden direct afgenomen van kleine producenten tegen een eerlijke prijs ('Fairtrade'), ToM heeft dan ook geen winstoogmerk. Treasures of Maluku stimuleert hiermee de lokale economie en sociaal ondernemerschap op de Molukken. Tevens bewaken wij een belangrijk stuk Moluks cultureel erfgoed. 

De organisatie van Treasures of Maluku bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers, van jong tot oud. Het team kenmerkt zich door de betrokkenheid tot de Molukse gemeenschap in Nederland en op de Molukken en de gemeenschappelijke visie die zij delen ten opzichte van het bekrachtigen van een 'civil society' op de Molukken. Wij geloven in de kracht van het individu, zijn of haar samenwerking met anderen en de bijzondere Molukse cultuur die tot op de dag van vandaag stand houdt en opnieuw haar plek vindt in de hedendaagse cultuur van de 21ste eeuw.

Treasures of Maluku werkt onder de vleugels van TitanE. Stichting TitanE is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor ‘Duurzame ontwikkeling en Armoedebestrijding’ op de Molukken. TitanE betekent brug. De stichting werkt aan het vergroten van maatschappelijke bewustwording en meningsvorming onder de Molukse gemeenschap in Nederland. TitanE werkt samen met dertien Molukse zelforganisaties die gezamenlijk twintig particuliere initiatieven op het terrein van ontwikkelingssamenwerking op de Molukken ontplooien. Samen vormen zij het Landelijk Netwerk Kamboti van TitanE. 

Voor meer informatie zie www.titane.nl.
Treasures of Maluku ® - celebrating Moluccan culture worldwide.

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop